نخستین کارخانه نوآوری هنر در پردیس باغ ملی راه اندازی می شود
دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز (۲۷ اسفند ۱۳۹۹) در دانشگاه هنر حضور یافت و پس از بازدید از پردیس باغ ملی، مقرر شد نخستین کارخانه نوآوری هنر به عنوان مرکز ملی فناوری های نرم و خلاق ایران در این پردیس راه اندازی و تا پایان دولت دوازدهم به بهره برداری
دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز (۲۷ اسفند ۱۳۹۹) در دانشگاه هنر حضور یافت و پس از بازدید از پردیس باغ ملی، مقرر شد نخستین کارخانه نوآوری هنر به عنوان مرکز ملی فناوری های نرم و خلاق ایران در این پردیس راه اندازی و تا پایان دولت دوازدهم به بهره برداری برسد.
پیش تر در روز یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ نیز دکتر اسماعیل قادری فر رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی و دکتر پرویز کرمی دبیر ستاد توسعه صنایع نرم و خلاق معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و همچنین دکتر محمد صدیق دامغانی زاده رئیس پارک علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات به همین منظور در دانشگاه هنر حضور یافتند و در خصوص کلیات موضوع و مرمت فضاهای باغ ملی به بررسی موضوع و تبادل نظر پرداختند. دکتر کرمی در این بازدید، بر ایجاد نخستین کارخانه نوآوری به عنوان مرکز ملی فناوری های نرم و خلاق ایران در دانشگاه هنر تأکید و ابراز امیدواری کردند تا پایان دولت دوازدهم این مجموعه با حمایت معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری به بهره برداری برسد.
در این بازدید دکتر صدیق رئیس پارک علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز ضمن ابراز خرسندی از راه اندازی کارخانه نوآوری، از همکاری وزارت ارتباطات در بخش IT و زیرساخت های نرم افزاری این کارخانه خبر داد. معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در راستای وظایف و مأموریت های خود ضمن حمایت از شرکت های دانش بنیان و صنایع خلاق در سطح کشور بویژه دانشگاهها، توسعه صنعت و تولید محصول را بر پایه علم و دانش راهبری می کند. تأسیس کارخانه نوآوری تخصصی هنر با تسهیلگری و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تبدیل ایدههای خلاقانه به نوآوری و محصول فرهنگی و هنری به طور جدی در برنامه های دانشگاه هنر قرار داشته که بستری برای بروز خلاقیتهای هنری و رونق زیستبوم رشد و کارآفرینی در کشور محسوب می شود.
در فضای کار اشتراکی نخستین کارخانه نوآوری هنر با حضور و حمایت سرمایه گذاران بخش خصوصی و شتابدهنده ها و تبدیل ایدههای نوآورانه دانشجویان و دانش آموختگان هنری به کسب و کارهای نوآورانه، این دانشگاه به یکی از قطب های تولیدات محصولات فرهنگی هنری و خلاق بدل خواهد شد و بستری برای جذب و ماندگاری نخبگان جوان و دانشآموختگان برتر حوزه فناوریهای هنری و فرهنگی می شود. امید است با ایجاد فرصتی برای سوق دادن جامعه هنری به سمت و سوی نوآوری و شکوفایی فرهنگی و هنری، فرهنگ حمایت از کار و کارآفرین که سالیان سال در کشور ریشه داشته و به واسطه اقتصاد نفتی به دست فراموشی سپرده شده است، بار دیگر در عرصه داشته ها و توانمندی های عظیم فرهنگی و هنری کشور احیا شود.
برچسب ها :اسماعیل قادری فر ، دانش بنیان ، دکتر اسماعیل قادری فر ، دکتر قادری فر ، کارخانه نوآوری هنر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰